به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زیاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد فیروزکوه در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه فیروزکوه اظهار داشت: جنگ ایران و عراق با تحریک صدام حسین توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی و عمال و دست نشانده هایشان بر علیه کشورمان در حالی صورت گرفت که نهال نوپای انقلاب اسلامی به تازگی شکل گرفته بود و متاسفانه کشورمان از اوایل انقلاب و از همان ابتدای شکل گیری نهال نوپای انقلاب اسلامی ایران دستخوش توطئه ها و فتنه های دشمنان خارجی و داخلی (منافقان) بوده و هست. کشورمان در آن سالها پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و نابودی رژیم طاغوت ؛ بلافاصله توسط دشمنان خارجی و داخلی (منافقان) ؛ مورد آماج و هجوم قرار گرفت از ترور علما ، فضلا و روحانیون گرفته تا ترور نخست وزیر و رئیس جمهور وقت کشور و تحریم و سپس تحریک عراق به جهت تجاوز به کشورمان و همچنین تهاجم فرهنگی و انواع توطئه ها و ترورها و … با نیت براندازی حکومت جمهوری اسلامی ، صورت گرفت.
وی در ادامه افزود: حوادث و رویدادها پیرامون دفاع مقدس بسیار عظیم و گسترده است و مطالعه و تحقیق پیرامون آن بسیار خواندنی ، لذتبخش و بعضا غم انگیز و در نهایت افتخار آفرین می باشد و بر هر ایرانی واجب است که اطلاعات کلی و جزئی پیرامون این رخداد عظیم در کشورمان کسب کند ، از مطالعه در مقالات نوشته شده پیرامون دفاع مقدس و زندگینامه و کسب اطلاعات و آمار در مورد دفاع مقدس گرفته تا مشاهده فیلم ها و مستند ها و کاوش در این دریای بیکران و اعجاز انگیز دفاع مقدس که با بصیرت و آگاهی ملت ایران و هدایت بنیانگزار انقلاب و رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله امام خمینی (ره) و در ادامه آن هدایت و رهبری مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای تاکنون علیرغم دشمنی ها و توطئه های بیشمار خارجی و داخلی به خوبی پیش رفته و پیش خواهد رفت تا انشاءالله پرچم انقلاب در دستان مقدس حضرت ولی عصر ارواحنا فدا قرار گیرد …
مسئول بسیج دانشجویی آزاد دماوند خاطرنشان کرد: دفاع مقدس ؛ بزرگترین و عظیم ترین رخداد کشورمان در طی سالهای پس از انقلاب بوده و هست ، دفاعی که کشورمان بر علیه نه تنها عراق و آمریکا و اسرائیل می جنگید بلکه بر علیه کل دنیا ایستادگی کرد و در مقابل زورگویی ها و زیاده خواهی های استکبار مقاومت شایسته ای کرد و به همگان نشان داد که ملت ایران اسلامی زیر بار زور و استکبار و تجاوز نخواهد رفت ! امروزه همه ما می دانیم که خودکفایی ، آزادی ، استقلال ، امنیت و آرامش و تمامیت ارضی کشورمان را مدیون خون صدها هزار شهید هستیم و همیشه باید دفاع مقدس را ارج نهاده و به آن افتخار کنیم و چراغ راه آینده خود و آیندگان قرار دهیم .
زیاری با بیان اینکه طبق فرمایش امام جنگ باعث صدور انقلاب شد افزود:اگر شما امروز امواجي را در لبنان و فلسطين و جاهاي ديگر ميبينيد اينها ادامه امواج پيروزي ايران در دفاع مقدس هستند. اينها تابلوهای صدور انقلاب است.خوب اين حادثه بزرگ كه توانسته يك كشور جهان سومي را در برابر و تقابل كشورهاي قدرتمند در بياورد. خوب اين بايد تجزيه و تحليل بشود كه چه عواملي موثر بوده و چه عواملي باعث شده كه يك كشور جهان سومي توانسته بيايد نظم دو قطبي جهان را از بين ببرد. امام كه آمد در صحنه نفس او جان تازه ای در دل جوانان صدها فرمانده و سردار به وجود آورد.اين حادثه اي بود كه انقلاب اسلامي را به يك قدرت موثر در نظام بين الملل تبديل كرد. در منطقه ايران براي اولين بار سر بلند كرد و بعد از سيصد سال توانست حرف بزند و نقش بيافريند، حادثه دفاع مقدس بايد بدون كم و كاست به نسلهاي ديگر منتقل شود و اين بدون مستند سازي امكان ندارد. با اين دستاوردهايي كه از حادثه دفاع مقدس داريم ميتوان براي هميشه بخشي از هويت ملي را شكل دهيم. اگر مستند سازي صورت نگيرد نمی توان نسلهاي آينده را با جنگ و شهدا ارتباط داد، دفاع مقدس ميتواند به نسل سوم و چهارم اثبات كند كه همانوطر كه برادران شما موفق بودند شما هم ميتوانيد در موقابل دشمنان موفق باشید.
وی تصریح کرد: با مروری به سخنان و دیدگاههای رهبر انقلاب طی سالهای گذشته «مدیریت جهادی» را میتوان در تداوم الگوسازی و گفتمانسازی انقلاب اسلامی بهعنوان ترسیمکننده افق حرکتی انقلاب و نیروهای انقلابی دانست؛رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان سالهای اخیرشان بارها بر ضرورت اهتمام به فرهنگ جهادی از سوی همه آحاد مردم مخصوصا مسئولان و نخبگان جامعه تأکید کردهاند. بهعنوان نمونه، ایشان در سال91 و در دیدار با مسئولان جهادکشاورزی، فرهنگ جهادی را امری حیاتی برای تمام عرصههای کشور عنوان میکنند: «جهاد در صحنههای مختلف، وظیفه ماست و ضامن پیشرفت و پیروزی ماست. در صحنه سیاسی هم جهاد هست، در صحنه فرهنگی هم جهاد هست، در صحنه تبلیغاتی و ارتباطاتی هم جهاد هست، در صحنههای اجتماعی هم جهاد هست. جهاد فقط جهاد نظامی نیست؛ انواع و اقسام عرصههای زندگی بشر، عرصه جهادند.»
مسئول بسیج دانشجویی آزاد دماوند تاکید کرد: مطابق با این دیدگاه که برگرفته از مبانی و معارف دینی ماست، جهاد فرهنگ و روحیه حاکم بر کلیه عرصهها و ارکان زندگی بوده و هیچ عرصهای را نمیتوان بینیاز از روحیه جهادی تصور کرد. در جامعهای که به دنبال تحقق حیات طیبه اسلامی است و هدف نهایی خود را عینیت بخشیدن به آرمانها و ارزشهای اسلامی قرار داده است، مطمئنا فرهنگ و راهنمای حرکت نمیتواند چیزی جز روحیه و فرهنگ جهادی باشد. فرهنگ جهادی همانگونه که مولای متقیان میفرماید، مایه عزت اسلام و مسلمین است: «فَرَضَالله... الجِهادَ عِزّا لِلسلامِ؛ خداوند... جهاد را برای عزّت و سربلندی اسلام واجب فرمود.» (نهجالبلاغه، حکمت 252)
زیاری افزود: رهبر معظم انقلاب بر مبنای فرهنگ اسلامی، روحیه و فرهنگ جهادی را به منزله نوعی روحیه و فرهنگ مبارزهجویی و کنشگری آگاهانه معنا و تفسیر میکنند؛ معنایی که هم در فرهنگ اسلامی و شیعی و هم در فرهنگ و زمینههای انقلابی و ملی ما مصادیق فراوانی برای آن میتوان برشمرد. مقام معظم رهبری در این زمینه میفرمایند: «معیار جهاد شمشیر و میدان جنگ نیست؛ معیار جهاد همان چیزی است که امروز در زبان فارسی ما در کلمه مبارزه وجود دارد. فلانی آدم مبارزی است.
وی همچنین گفت: مدیرت جهادی مبتنی بر توحید است و عمل جهادی به خاطر رضای خدا انجام میگیرد و حرکتی است در جهت قرب الهی. جهاد حرکتی است که یک طرفش خودی است و طرف دیگرآن دشمن. در دوران دفاع مقدس اغلب اوقات کارها مخفیانه بود. در غیر انظار بودن برای تمرین اخلاص و یکپارچه کردن دل خود با معبود از مشخصات مدیریت جهادی است.حساسیت روی بیت المال از دیگر شاخصههای مدیر جهادی است. مدیر جهادی ارزش تمام شده کار برایش مهم است ولی خسیس نیست. در حالی که بعضی آقایان معتقدند هر کاری بالاخره پرتی دارد.خود را مدیون دیدن و کار کردن؛ شاخص بعدی است. در حالیکه بعضی کارهای نکرده را به خود نسبت می دهند.مدیر جهادی مردمدار و متواضع است؛ آفت این ویِژگی این است که مردمداری جایگزین خدامداری شود.ویژگی آخر ولایت مداری است؛ همه این ویژگی ها در منظومه ای معنا پیدا می کند که فردی که در رأس قرار گرفته ولایت داشته باشد. ولایت تشریعی حق خداست که عین آن به معصومین و به جانشینان معصومین منتقل می شود. مدیر جهادی گوش به فرمان ولی خداست.
مسئول بسیج دانشجویی آزاد دماوند بیان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر خود در جمع فرماندهان سپاه جمله ای را بیان داشتند، ایشان فرمودند: باید آقایی دلار حذف شود، برخی به دنبال گشایش دلار هستند که این ضد اقتصاد مقاومتی است. برخی ها هم پا را فداتر گذاشته اند و میخواهند نفت را هم مفت بدهند، که شاید طرف مقابل راضی شود، آمریکایی ها ثابت کردند در برجام "سیر" ناپذیرند و اگر نفت را هم مفت بدهیم آنها قانع نمی شوند و تعطیلی بقیه نهادها را می خواهند، اگر هم فرض کنیم که اشتهای استکبار کم شدِ و آنها کوتاه آمدند و باب دلار گشوده شد آیا این اقتصاد مقاومتی است؟ تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی؛ اقتصادی است که در مقابل حوادث روزگار و تکان ها پایدار بماند و اگر به دلار پایبند باشد بر اثر ریک تکان از هم می پاشد.
زیاری تصریح کرد: در مبادله با کشورهایی که واحد پولی آنها دلار نیست، استفاده از واحد پولی آن کشور و ایران بسیار راحت تر بوده و هیچ مشکلی برای روابط تجاری ایران به وجود نخواهد آمد، به عنوان مثال واحد پول کشور روسیه روبل و ایران ریال است که این دو واحد معادل سازی شده و در نهایت اقدام به تجارت می کنیم که ما به تفاوت یک قیمت را هم می توانند با کالای مشترکی مانند طلا یا نفت یکسان سازی کرد، کشورهایی مانند چین و برزیل که در حد ایران مواجه اقتصادی با آمریکا ندارند، دلار را از تجارت خود حذف کرده و با واحد های پولی خود به مبادله با یکدیگر می پردازند. هیچ یک از مبادلات میان چین، روسیه و برزیل در دنیا با دلار صورت نمی گیرد، این کشورها حتی در حد ایران هم با آمریکا دشمنی ندارند اما وقتی قدرت اقتصاد خود را در کنار زدن دلار دیدند این اقدام را عملیاتی کردند، اینکار به آسانی قابل اجراست، با اینکه چندین بار این موضوع از سوی مقام معظم رهبری و بسیاری از کارشناسان اقتصادی مطرح شده است، اما تا کنون ایران وارد مبادله با واحدی غیر از دلار نشده است، ظاهرا اراده مسئولین برای اجرای این برنامه تا کنون در کشور وجود نداشته و شاید مسائل سیاسی دلیل اصلی اجرا نشدن این مسئله باشد وگرنه راهکار کارشناسی شده ای است که در کشورهای دیگر آزموده شده است.کشورهای برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی از سال ها پیش تصمیم گرفتند که دلار را از مبادلات خود حذف کردند؛ این کشورها به تنهایی ۲۸ درصد از روابط تجاری دنیا را داشتند که به راحتی این میزان از مبادلات با دلار حذف شد.اگر این کشورها سال هاست توانسته اند دلار را از مبادلات خود حذف کنند، ایران هم می تواند در راستای اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی ارزش دلار را پایین آورده و در نهایت آن را از مبادلات خود حذف کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با حذف دلار کاهش یا افزایش قیمت دلار در دنیا تأثیر چندانی بر روی اقتصاد کشور نخواهد داشت؛ دیگر کاهش دلار در کشور نیز دغدغه ای برای مسئولان تلقی نمی شود و کاری به دلار نخواهیم داشت، نقشی که امروزه دلار در کشور بازی می کند به خاطر این است که حجم زیادی از تجارت کشور وابسته به دلار است و از قضا دلار واحد پولی کشوری است که دشمنی درجه یک و دیرینه با کشور ما دارد و با اراده ای اندک می تواند اقتصاد کشور را به هم بریزد.نکته مثبتی که بعد از حذف دلار در کشور اتفاق می افتد این است که تجارت ایران با سایر کشورهای دنیا از طریق آمریکا رصد نمی شود و از این رو امکان وضع محدودیت های جدید برای ایران وجود نخواهد داشت. در حال حاضر بانک مرکزی آمریکا به واسطه دلارهایی که در مبادلات مختلف از سوی ایران خرج می شود آمار دقیق مبادلات تجاری ایران با سایر کشورها را دارد که این خود ضعف بزرگی برای کشور به شمار می رود.این اقدام یک امر حکومتی است و باید اراده حاکمیتی به وجود بیاید تا دلار حذف شود؛ حتی اگر تاجران ما بخواهند دلار را از تجارت خود حذف کنند، بستر لازم برای این اقدام را باید بانک ها فراهم کنند که همه بانک ها زیر نظر بانک مرکزی و این بانک هم زیر نظر دولت فعالیت می کند.متأسفانه علیرغم تأکیدات زیادی که تا کنون از سوی مقام معظم رهبری بر این مسئله وجود داشته است، امروز شاهد هستیم که اراده برای عملیاتی شدن حذف دلار از مبادلات خارجی بسیار کمرنگ است فراموش نکنیم هر بارکه ملت ایران ایستادگی کردند پیروزی های درخشانی را بدست آمد، امروز باید راه انقلابی گری را ادامه داد و در مقابل کفار ایستادگی کنیم.